Semaforska signalizacija na raskrsnicama “Mejdan” i “Higijena” biti će isključena do 16:00 sati

Obavještavamo sve vozače i pješake koji se kreću južnom saobraćajnicom da će danas i sutra, 07.06. i 08.06.2019. godine, po nalogu službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla, semaforska signalizacija na raskrsnici “Mejdan” i “Higijena” biti isključena od 08:00 do 16:00 sati.

Molimo vozače i pješake koji se kreću predmetnom saobraćajnicom na povećan oprez!

Semaforska signalizacija na raskrsnici “KULA” privremeno isključena zbog planskog isključenja električne energije

Danas 06.06.2019. godine, od 08,00 do 16,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnici “KULA” će biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.
Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Klosterska ulica ponovo otvorena za saobraćaj

Obavještavamo sugrađane koji se kreću južnom saobraćajnicom prema raskrsnici “Tenis” da je od danas, 25.05.2019. godine, dio ulice Klosterska ulica ponovo otvorena za saobraćaj. Napominjemo, da je od 20.05.2019. godine, zbog rekonstrukcije raskrsnice Tenis, bio obustavljen saobraćaja na dijelu ulice Klosterska koji je obuhvaćen predmetnom rekonstrukcijom.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Kula” izvan funkcije

Obavještavamo sve sugrađane učesnike u saobraćaju, da je došlo do kvara na semaforskom uređaju na raskrsnici “KULA”. Tačnije, kvar se desio na upravljačkom uređaju, a zbog prirode kvara njegovo otklanjanje će trajati duže, jer se čeka intervencija proizvođača.

Ovom prilikom, molimo vozače i pješake koji se kreću pomenutom raskrsnicom na povećan oprez!

Obustava saobraćaja u dijelu ulice Klosterska

Obavještavamo sve učesnike u saobraćaju da će od danas, 20.05.2019. godine, zbog rekonstrukcije raskrsnice Tenis, doći do potpune obustave saobraćaja na dijelu ulice Klosterska koji je obuhvaćen predmetnom rekonstrukcijom.

Molimo sve vozače koji imaju potrebu da se kreću prema ulici Klosterska da koriste alternativne pravce, naznačene na fotografiji.

 

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Mejdan” isključena do 16:00 sati

Obavještavamo sve vozače i pješake koji se kreću južnom saobraćajnicom da će i danas, 09.05.2019. godine, po nalogu službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla, semaforska signalizacija na raskrsnici “Mejdan” biti isključena od 08:00 do 16:00 sati,  zbog najavljene sanacije južne saobraćajnice.

Molimo vozače i pješake koji se kreću predmetnom saobraćajnicom na povećan oprez!

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Mejdan” isključena

Obavještavamo sve vozače i pješake koji se kreću južnom saobraćajnicom da će danas, 07.05.2019. godine, po nalogu službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla, semaforska signalizacija na raskrsnici “Mejdan” bit će isključena, zbog najavljene sanacije južne saobraćajnice.

Molimo vozače i pješake koji se kreću predmetnom saobraćajnicom na povećan oprez!