Obustava saobraćaja u ulici 1. Inžinjerijske brigade

Obavještenje za dan, 24.01.2020. godine, u periodu od 07:00 do 16:00 sati, uposlenici JKP Komunalac vršiti će redovno uređivanje prostora i  orezivanje drveća u ulici 1. Inžinjerijske brigade. U tu svrhu će doći do potpune obustave saobraćaja na dijelu na kojem se budu vršili radovi orezivanja, i to iz pravaca ulice ZAVNOBiH-a do NLB banke.
Molimo korisnike javnih parkirališta u predmetnoj ulici (1. Inžinjerijske brigade i Dom armije) i ostale učesnike u saobraćaju da koriste alternativne saobraćajne pravce i parkirališta na kojem se ne vrše radovi.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “kod BKC-a” izvan funkcije

Obavještavamo sugrađane učesnike u saobraćaju, da je privremeno van funkcije semaforska signalizacija na raskrsnici “BKC”, zbog prekida napajanja elektrodistributivne mreže.

Otklanjanje kvara se očekuje u poslijepodnevnim satima.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Obavještenje o prekidu rada semaforske signalizacije na raskrsnici “BKC”

Obavještavamo sugrađane učesnike u saobraćaju, da je privremeno van funkcije semaforska signalizacija na raskrsnici “BKC”, zbog kvara na upravljačkoj jedinici semaforskog uređaja.

Otklanjanje kvara se očekuje do kraja dana, jer se očekuje izlazak proizvođača.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Obavjest o izmjeni režima saobraćaja za novogodišnje praznike

Obavještavamo sve stanare, vozače i korisnike poslovnih prostora i parkirališta koji gravitiraju ulicama Atik Mahala i Stari Grad, da će u povodom obilježavanja Nove godine, 31.12.2019. godine od 07:00 sati do 01.01.2020. godine do 03:00 sati, biti obustavljen saobraćaj i onemogućeno parkiranje vozila u predmetnim ulicama i parkiralištu, takođe napominjemo da će 31.12.2019. godine, u periodu od 15:00 sati, biti onemogućeno parkiranje vozila na parkiralištu Trg slobode povodom obilježavanja dječije Nove godine, kako je i naznačeno prikazanom skicom.

U navedenom periodu Vas upućujemo na korištenje alternativnih parkirališta Kojšino i Jezero Zapad.

Hvala na razumjevanju i pomoći!

JKP „Saobraćaj i komunikacije-Tuzla“ d.o.o. Tuzla

Obavjest o neradnim danima

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da u skladu sa odredbama Zakona o praznicima, 01.01. i 02.01.2020. godine, su neradni dani, s tim u vezi administrativne prostorije preduzeća JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” doo Tuzla, koje se nalaze na dvije lokacije Trg stara tržnica i prostorije INFO pult, neće radit, niti će se navedenim danima, vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla.

Izmjena radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti za 31.12.2019. godine

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da će u utorak, 31.12.2019. godine, povodom obilježavanja novogodišnjih praznika, doći do izmjene radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti – Infopult (mjesečna, godišnja i povlaštena).

RADNO VRIJEME ZA 31.12.2019. GODINE ZA ADMINISTRATIVNE PROSTORIJE :
07:30 do 12:00 sati

RADNO VRIJEME ZA 31.12.2019. GODINE ZA PROSTORIJE INFOPULT :
07:30 do 12:00 sati