Obustava saobraćaja na dijelu saobraćajnice u ulici 1. Inžinjerijske brigade

Sutra, 26.09.2019. godine, u periodu od 06:00 do 12:00 sati, uposlenici JKP Komunalac vršiti će redovno orezivanje drveća u ulici 1. Inžinjerijske brigade. U tu svrhu će doći do potpune obustave saobraćaja na dijelu na kojem se budu vršili radovi orezivanja, i to iz pravaca ulice ZAVNOBiH-a do NLB banke.

Molimo korisnike javnih parkirališta u predmetnoj ulici i ostale učesnike u saobraćaju da koriste alternativne saobraćajne pravce i dio parkirališta na kojem se ne vrše radovi.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “BRČANSKA MALTA” i “BEĆAREVAC” privremeno isključena zbog planskog isključenja električne energije

Danas, 21.08.2019. godine, od 08,00 do 09,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnicama “BRČANSKA MALTA” i “BEĆAREVAC” će biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Semaforska signalizacija na južnoj saobraćajnici vraćena u funkciju

Obavještavamo sve učesnike u saobraćaju, da je nakon izvršenog uviđaja saobraćaj normalizovan na južnoj saobraćajnici, i semaforska signalizacija je uključena po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova TK. 

Napominjemo, da je zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila danas, 29.07.2019. godine, u poslijepodnevnim satima isključena semaforska signalizacija na više lokacija na južnoj saobraćajnici.