Obavjest o neradnom danu

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da u skladu sa odredbama Zakona o praznicima, Federalno ministarstvo rada i socijalne politike je donijelo odluku da nedjelja 25. i ponedjeljak 26. novembar 2018. godine su neradni dani, te u ove dane državni organi, preduzeća i druga pravna lica neće raditi, s tim u vezi administrativne prostorije preduzeća JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” doo Tuzla, neće radit, niti će se tog dana vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla.

 

Obavjest o prestanku redovnog saobraćanja Turističkog vozića

naslovna newObavještavamo sve korisnike usluga da Turistički vozić zbog niskih temperatura danas, 26.09.2018. godine, prestaje redovno saobraćati. Kao i proteklih godina Turistički vozić će nastaviti redovne vožnje u proljeće naredne godine.
Koristimo ovu priliku da pozovemo zainteresovane (organizatori učeničkih ekskurzija, turističkih obilazaka, sajamskih i poslovnih dešavanja) da nas slobodno kontaktiraju kako bismo organizovali vanredne vožnje Turističkim vozićem.
Iznimno nam je drago da smo i ove godine bili u mogućnosti da uslugom Turističkog vozića upotpunimo turističku ponudu Tuzle.

S poštovanjem,
JKP” Saobraćaj i komunikacije – Tuzla ” doo Tuzla