Izmjena radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti za 31.12.2020. godine

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da će, 31.12.2020. godine, povodom obilježavanja novogodišnjih praznika, doći do izmjene radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti – Infopult (mjesečna, godišnja i povlaštena).

RADNO VRIJEME ZA 31.12.2020. GODINE ZA ADMINISTRATIVNE PROSTORIJE :
07:30 do 12:00 sati

RADNO VRIJEME ZA 31.12.2020. GODINE ZA PROSTORIJE INFOPULT :
07:30 do 12:00 sati

Semaforska signalizacija na raskrsnici “MALA PIJACA” privremeno isključena zbog planskog isključenja električne energije

Danas 26.12.2020. godine, od 08,00 do 17,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnici “MALA PIJACA” će biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Semaforska signalizacija na raskrsnici kod “Male pijace” izvan funkcije do daljnjeg

Obavještavamo sugrađane učesnike u saobraćaju da je danas, 14.12.2020. godine, u poslijepodnevnim satima, došlo do saobraćajne nesreće na raskrsnici kod “Male pijace”, usljed čega je došlo do oštećenja na semaforskom stubu, te je na pomenutoj raskrsnici semaforska signalizacija izvan funkcije, a zbog prirode kvara, njegovo otklanjanje će trajati duže.

Ovom prilikom, molimo vozače i pješake koji se kreću pomenutom raskrsnicom na povećan oprez!

OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo korisnike naših usluga da danas, 10.12.2020.godine, zbog prekida u snadbjevanju električnom energijom u administrativnim prostorijama kao i u Info centru, našim korisnicima nismo u mogućnosti u potpunosti pružiti naše usluge. S tim u vezi administrativne prostorije i prostorije Info centar će danas raditi do 14:00 sati.

Zahvaljujemo Vam se na razumjevanju.

JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” d.o.o. Tuzla

Semaforska signalizacija na raskrsnici “IRAC” privremeno isključena zbog planskog isključenja električne energije

Danas 08.12.2020. godine, od 08,00 do 16,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnici “IRAC” će biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Obavjest o neradnom danu

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da u skladu sa odredbama Zakona o praznicima, Federalno ministarstvo rada i socijalne politike je donijelo odluku da je srijeda, 25. novembar 2020. godine neradni dani, te državni organi, preduzeća i druga pravna lica neće raditi, s tim u vezi prostorije InfoPult i administrativne prostorije JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” doo Tuzla, neće radit, niti će se tog dana vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla.

Poboljšana rasvjeta u naselju Stupine

U cilju poboljšanja kvaliteta osvjetljenja javnih površina, a time i podizanja kvaliteta života građana, jučer su okončani radovi na zamjeni dotrajalih i energetski neefikasnih klasičnih svjetiljki u naselju Stupine. Na mjesto 139 natrijumskih i metal-halogenih svjetiljki, snage 150W, ugrađene su moderne, energetski efikasne LED svjetiljke snage 54W. Pored značajnih ušteda u utrošku električne energije, čime je godišnji račun za električnu energiju smanjen za preko 10.000 KM, nove LED svjetiljke su postigle i značajno bolje osvjetljenje prostora oko stambenih zgrada. Na ovaj način je prostor u naselju Stupine, od zgrade B3 do zgrade B9, uključujući i park te dječije igralište učinjen sigurnijim i ugodnijim za život. 

         
       

                                                                                        

RASVJETA PRIJE:

                                                                                        
RASVJETA POSLIJE:

 

 

Izmjena radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da će od utoraka 10.11.2020. godine, doći do izmjene radnog vremena administrativnih prostorija i prostorija za naplatu i izdavanje parking karti – Infopult (mjesečna, godišnja i povlaštena), radi svakodnevne dezinfekcije prostorija.

RADNO VRIJEME ADMINISTRATIVNE PROSTORIJE :
07:30 do 15:30 sati

RADNO VRIJEME PROSTORIJE INFOPULT :
07:30 do 15:30 sati (rad sa strankama od 09:00 do 14:00 sati)

Radno vrijeme administrativnih prostorija i prostorija InfoPult za dan 06.11.2020. godine

Dana, 06.11.2020. godine, radno vrijeme administrativnih prostorija JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” d.o.o. Tuzla i prostorija InfoPult, će biti do 14,30 sati, zbog dezinfekcije prostorija, a po naredbi Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona donesenim u petak 7. avgusta 2020. s ciljem sprječavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

NAREDBU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Radno vrijeme administrativnih prostorija i prostorija InfoPult za dan 30.10.2020. godine

Dana, 30.10.2020. godine, radno vrijeme administrativnih prostorija JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” d.o.o. Tuzla i prostorija InfoPult, će biti do 15,00 sati, zbog dezinfekcije prostorija, a po naredbi Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona donesenim u petak 7. avgusta 2020. s ciljem sprječavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

NAREDBU MOŽETE POGLEDATI OVDJE