Obavjest o prestanku redovnog saobraćanja Turističkog vozića

naslovna newObavještavamo sve korisnike usluga da Turistički vozić zbog niskih temperatura danas, 26.09.2018. godine, prestaje redovno saobraćati. Kao i proteklih godina Turistički vozić će nastaviti redovne vožnje u proljeće naredne godine.
Koristimo ovu priliku da pozovemo zainteresovane (organizatori učeničkih ekskurzija, turističkih obilazaka, sajamskih i poslovnih dešavanja) da nas slobodno kontaktiraju kako bismo organizovali vanredne vožnje Turističkim vozićem.
Iznimno nam je drago da smo i ove godine bili u mogućnosti da uslugom Turističkog vozića upotpunimo turističku ponudu Tuzle.

S poštovanjem,
JKP” Saobraćaj i komunikacije – Tuzla ” doo Tuzla

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Elektrodistribucija” izvan funkcije do daljnjeg

 

Obavještavamo sugrađane, učesnike u saobraćaju da je dana, 14.08.2018. godine, u noćnim satima, došlo do saobraćajne nesreće na raskrsnici kod Elektrodistribucije, usljed čega je došlo do težeg oštećenja na semaforskom stubu, te je na pomenutoj raskrsnici semaforska signalizacija izvan funkcije. Usljed oštećenja na semaforskom stubu došlo je do prekida u elektroinstalacijama koje je potrebno djelimično zamijeniti, pa će otklanjanje kvara trajati duže od očekivanog. Ponovno puštanje u rad semaforskog uređaja na ovoj raskrsnici se očekuje u toku sutrašnjeg dana, 16.8.2018. godine.

Ovom prilikom, molimo vozače i pješake koji se kreću pomenutom raskrsnicom na povećan oprez!