Obavještenje o neradnim danima

Obavještavamo korisnike naših usluga da u skladu sa odredbama Zakona o praznicima, subota, 01. maj i ponedeljak 03. maj 2021. godine su neradni dani, s tim u vezi administrativne prostorije preduzeća JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” d.o.o. Tuzla, kao i prostorije INFO PULT neće raditi, niti će se vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla.

Svim našim korisnicima usluga upućujemo najiskrenije čestitke povodom 1. – maja – MEĐUNARODNOG PRAZNIKA RADA.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Kula” privremeno izvan funkcije

Obavještavamo sve sugrađane, učesnike u saobraćaju da će danas, 21.04.2021. godine, od 09,00 do 12,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnici “KULA” biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Kula” izvan funkcije

Obavještavamo sve sugrađane učesnike u saobraćaju da je dana, 16.03.2021. godine, došlo do kvara na semaforskom uređaju na raskrsnici “KULA”. Tačnije, kvar se desio na upravljačkom uređaju, a zbog prirode kvara njegovo otklanjanje će trajati duže, jer se čeka intervencija proizvođača. Ovom prilikom, molimo vozače i pješake koji se kreću pomenutom raskrsnicom na povećan oprez!

Dan nezavisnosti

Povodom obilježavanja državnog praznika – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, administrativne prostorije preduzeća JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” doo Tuzla, kao i prostorije INFO PULT, neće radit u ponedeljak, 1. marta 2021. godine, niti će se tog dana vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla. Ovom prilikom svim građanima Bosne i Hercegovine upućujemo najiskrenije čestitke.