Ograničenja u korištenju javnih parkirališta 25.05.2021. godine

Zbog organizacije ceremonija obilježavanja 25. maja, u utorak 25.5.2021. godine, biti će na snazi sljedeća ograničenja u korištenju javnih parkirališta:
– Parkiralište na Slanoj Banji u periodu od 8 do 16 sati će biti rezervisano za korištenje od strane porodica stradalih i zvanica
– Parkiralište u ulicama Patriotske lige i Tuzlanskih odreda će u periodu od 10 do 15 sati biti rezervisano za korištenje od strane porodica stradalih i zvanica.

Obavještenje o neradnim danima

Obavještavamo korisnike naših usluga da u skladu sa odredbama Zakona o praznicima, subota, 01. maj i ponedeljak 03. maj 2021. godine su neradni dani, s tim u vezi administrativne prostorije preduzeća JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” d.o.o. Tuzla, kao i prostorije INFO PULT neće raditi, niti će se vršiti naplata korištenja javnih parkirališta Grada Tuzla.

Svim našim korisnicima usluga upućujemo najiskrenije čestitke povodom 1. – maja – MEĐUNARODNOG PRAZNIKA RADA.

Semaforska signalizacija na raskrsnici “Kula” privremeno izvan funkcije

Obavještavamo sve sugrađane, učesnike u saobraćaju da će danas, 21.04.2021. godine, od 09,00 do 12,00 sati, semaforska  signalizacija na raskrsnici “KULA” biti privremeno isključena, zbog prekida ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutom raskrsnicom i obrate pažnju na svoju sigurnost, kao sigurnost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju.